Kysely yrityksille Meripäivistä. Kysely suljettu, kiitos vastauksista!

Miellyttää minua

Toteuttamiskelpoinen

Virkistää taloutta

Kotkan Meripäivät tähtää uudistumiseen tulevina vuosina. Yhtenä tavoitteena on löytää keinoja, joilla paikalliset yritykset voivat saada Meripäivistä enemmän hyötyä.

Meripäivät on yleisömäärältään yksi Suomen suurimpia festivaaleja. Tapahtumilla on tutkitusti suuri merkitys aluetaloudelle kävijöiden paikkakunnille jättäminä euroina. Tapahtumista hyötyvät erityisesti yritykset, jotka toimivat majoitus- ja ravintola-alalla, vähittäiskaupassa, liikenne- ja kuljetusalalla sekä tapahtuma- ja kulttuuripalveluissa.

 

 

 

 

Discussion

wilmariina_47

Pien- yrittäjille pitäisi saada ehdottomasti oma kuja Meripäiville .Kotkanseudulla on valtavasti potentiaalia vaikka mihin .Täällä on paljon osaajia kun annettaisi mahdollisuus esilletuloon suurissakin tapahtumissa.
Miksi ei kutsuttaisi ensi kesäksi käsityön ja idean taaitajia vaikka lehmuskujalle tai valokuvakeskuksen kulmasta kirkolle oleva katu siihen jo tervetulo markkina tyyliä soittoa ,myyntiä ,possunpaistoa .olis Fiilistä jo heti saarelle tullessa .Jos ei sinne (asukkaat vastustaa )niin Sapokkakin oli mahtava, silloin kun siellä oli markkinakojuja.Katariinaan niemeen Soitoa, tanssia,laulua ja Ravintolalaiva.Satama valmiina laakonki puuttuu ,Laaksonen asialle niin on valmista ensivuoden meripäiville. TERV: Mari

17.12.2014
Ke, 12/17/2014 - 20:23

Kai Savolainen

Kaupungin ja liikkeiden pitäisi näyttää Meripäiviltä. Asiakaspalvelijoilla ympäri kaupunkia voisi olla jokin veikeä Meripäiviin liittyvä tunniste, t-paita, huivi tai rintanappi. Olisi hienoa jos liikkeet saisivat pitää ovensa avoinna poikkeusluvalla torstaina ja perjantaina vaikka 23 saakka. Ja jos kotkalainen yritys/yhdistys haluaisi myydä tuotteitaan liikkeen ylkopuolella teltassa, niin sellainen paikka pitäisi pystyä osoittamaan. Turhan jännittävän byrokratian voisi unohtaa Meripäivien ajaksi.
Kaupungin läpi kulkevat kulkureitit pitäisi olla niin houkuttelevia, että ihan kuin itsestään turisti löytää itsensä Sapokasta torille ja toisinpäin.
Hamina Tattoossa käyneenä, ajattelen miksei Kotkan jokaisessa lipputangossa voisi liehua Meripäivälippu. Valotolppaliput on lähinnä koomisia.
Meripäivä lauantain voisi nimetä Ravintolapäiväksi, jotta jokainen yritys ja yhdistys ja asukas voisi vapaasti toteuttaa itseään ja päästää luovuuden valloilleen.

09.01.2015
Pe, 01/09/2015 - 14:48