Info

OHJEITA

Suosittelemme kirjautumista sivustolle. 

Vaikka voitkin selata aiheita kirjautumatta, niin suurin osa sivuston toiminnoista vaatii kirjautumista palveluun. Suosittelemme siis oman käyttäjätunnuksen luomista ja kirjautumista sivustolle. Kirjautumisen jälkeen voit kommentoida aiheita tai antaa aiheille tähtiä. Lisäksi voit antaa kommenteille plussaa tai miinusta.

Rekisteröityminen / kirjautuminen

Pääset rekisteröitymään sivulle valitsemalla ylävalikon oikeasta reunasta rekisteröidy. Syötä tietosi ja luomme sinulle tunnuksen sivuille. Saat sähköpostiisi ennen tilisi aukeamista viestin, jossa olevaa linkkiä klikkaamalla voit aktivoida tilin. Nyt voit jatkossa kirjautua yläpalkin oikean reunan "kirjaudu sisään" -linkin kautta. Kirjautumissivun kautta voi kirjautua myös Facebook-tunnuksillasi.

Käyttäjänimen muokkaus

Voit muokata käyttäjänimeäsi kirjautumalla sivustolle, valitsemalla yläkulmasta profiili-linkin ja klikkaamalla "Muokkaa" -välilehteä profiilisivullasi. Kirjoita Näyttönimi-kohtaan uusi nimesi, jonka haluat näkyvän kommenttien yhteydessä.

Tähtiarvostelu

Voit arvostella aiheita antamalla tähtiä määrätyille kriteereille. Klikkaa haluamaasi äänimäärää (1–5 tähteä) jokaisessa kohdassa. Huom! Et voi tehdä muutoksia äänimäärään.

Kommentointi

Voit kommentoida jokaista aihetta aiheen lopusta löytyvällä kommentti-kentällä. Muista asiallinen käytös. Ylläpitäjillä on oikeus poistaa asiattomat ja loukkaavat kommentit.

Kommenttien arvostelu

Voit arvostella annettuja kommentteja antamalla yläpeukkua (+) tai alapeukkua (-).